Rólunk

Berkeczi és Társa Kft. - Alapítva 1997-ben...

Berkeczi és Társa Kft. húszéves tapasztalattal rendelkező felületkezeléssel foglalkozó cég, melynek palettáján – a homokszórástól kezdve az ipari festésig – minden megtalálható, így megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani.

Elsősorban acélszerkezetek felületvédelmére, valamint tartálybelsők – normál és fokozott igénybevételű – bevonatrendszerének kialakítására szakosodtunk.

Cégünk jelentős számú teherautó, kamion, (akár fülkéstől), buszok, mezőgazdasági erőgépek, pótkocsik komplett felületvédelmét is elvégeztük. Kérem, tekintse meg honlapunkat, ahol a “referenciák” között, néhány járművet megjelenítettünk ezek közül. Ezen munkák kivitelezéséhez elengedhetetlen a megfelelő környezet (feljebb “csarnokunk” címszó mellett), ahol jó minőségben, ellenálló bevonatrendszerrel, szép, esztétikus megjelenést tudunk adni a járműveknek.

Az elvégzett munkáink között fontos helyet képvisel a MOL RT. fekvő és álló üzemanyag és metanol tartályaira, a külső – belső bevonat rendszer elkészítése. Betonfelületek tisztításában is van jelentős tapasztalatunk, néhány kiemelt munkánk: Bács-Kiskun megyében több közúti betonhíd, Dunaföldvárnál a Duna hídjának hídfő-betonfelületei, Tiszacsege-i és Dánszentmiklós-i, Nyáregyház-i kastélyok tégla és betonfelületeinek tisztítási és védelmi munkálatai.

A gépparkunk teherautókból, nagyteljesítményű diesel és elektromos légsűrítőkből, szemcseszóró gépekből és nagynyomású airless festőgépekből áll. Valamint rendelkezünk egy a legújabb technikát képviselő, és a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő ultra-magas nyomású (2800 bar) vizes felülettisztító berendezéssel is. Ez az új eljárás sok helyzetben optimálisabb választás a hagyományos homokszórással szemben.

Cégünk rendelkezik egy 15 méter * 5 méter nagyságú autófényező kabinnal, melyben akár mezőgazdasági gépek, teherautók is festhetők.