Vasúti személyszállító vagon homokfúvása és festése

Vasúti személyszállító vagon homokfúvás és festése Berkeczi Kft. a megrendelő telephelyén végezte el egy vasúti személyszállító vagon homokfúvás (homokszórás) és festés munkálatait. Cégünk több esetben kapott már hasonló megbízásokat, mely magában foglalta az adott vasúti vagon homofúvás munkáit ( helyszínen történő homokfúvását), majd az azt követő festését is.

Tartálykocsi homokszórása és festése

Tartálykocsi homokszórása és festése Feladatunk a teljes homokszórása, lakatos javítási munkálatok elvégzése és a teljes festése volt. A referencia képeinken az előtte és utána állapot látható. Berkeczi Kft. megbízást kapott egy billenőplatós pótkocsi teljes felújítására, melyet a kerekegyházi központjában végzett el.  Feladatunk a teljes homokszórása, lakatos javítási munkálatok elvégzése és a teljes festése volt. A referencia képeinken az előtte és utána állapot látható.

Szemetes konténerek gyártása

A Berkeczi Kft. maga is gyárt szemetes konténereket, de sok esetben keresik meg partnerei már meglévő szemetes konténerek homokfúvás és festés munkáival is. A csatolt képeken a Berkeczi Kft. által gyártott és forgalmazott szemetes konténerek láthatók.

CATERPILLAR festése

Berkeczi Kft. több esetben kapott már megbízást erőgépek teljes homokfúvás és festés munkáira. Az utolsó ilyen munkánk egy CATERPILLAR volt.A képeken a CATERPILLAR már lefestett részegységei láthatóak. A festés előtti homokfúvást is cégünk végezte.